+32 (0)486 836 784

Vess Concept Store - Hof Te Hammelaan 22 - 1785 Merchtem

Geurstokjes en aroma's

Geurstokjes en aroma's

GEURSTOKJES VOOR IN HUIS

Gedaan met geurkaarsen en verstuivers. Met de nieuwe collectie geurstokjes van S&P tover je in een handomdraai je huis om in een rustgevende oase van aangename aroma's en parfums. De beschikbare aroma's zijn: Tonka hout, Ocean Breeze, Pure Oxygen, Amber, Lotus bloem, Waterlelie en Groene thee. Tip: combineer de geuren op verschillende plaatsen. Zo geniet je in elke ruimte van een apart aroma. De S&P geurstokjes gaan gemakkelijk 2 maanden mee, naargelang de inhoud van het flesje. De aroma's zijn vervaardigd uit een blend van essentiële oliën.

Hoe werken geurstokjes nu precies?

De houten staafjes nemen de geurstoffen op en geven deze vervolgens geleidelijk af aan de omgeving. Voordelen: vervelende geurtjes verdwijnen niet alleen meteen naar de achtergrond, maar vooral ruikt je huis in een mum van tijd weer lekker fris, en dit 24 op 24 uur, dag in, dag uit. Daarom zijn ze het perfecte alternatief voor geurkaarsen en verstuivers, waarvan de werking slechts tijdelijk is. Bovendien kan je ze onbewaakt achterlaten. En last, but not least, zijn ze perfect inzetbaar als decoratieobject, als eye catcher of discreet weggewerkt in een hoekje.

De S&P geurstaafjes zijn direct uit voorraad leverbaar

Verkrijgbaar in 3 formaten (0,10L, 0,25L en 1L)

  • Klein formaat: ideaal voor wc en/of badkamer
  • Middel: voor ruimtes tot 15m²
  • Groot: voor grotere oppervlakten, vergaderruimtes, e.a.

Bovendien komen de geurstokjes in een leuke cadeauverpakking. Hierdoor lenen ze zich tevens als ideaal geschenk. Aarzel niet langer en haal ze meteen in huis.